DJ Marky & Stamina MC

Can+You+Step+to+DJ+Marky++Stamina+MC+marky

Vineri 28 Noiembrie 2008 in club fabrica va avea loc cel mai asteptat party dnb al anului. Editia nr. 5 a seriei de evenimente Can You Step? va provoaca la dans intr-o seara cu cel mai apreciat DJ si producator dnb de pe glob, si anume DJ MARKY ce va fi asistat de STAMINA MC, de asemenea un personaj de renume pe scena dnb internationala. Seara va fi completata de AMON de la Loud Department si VRT de la Groove++. Visualul va fi asigurat de VJ CSONGL.

Can you step? este o serie de evenimente initiate de yazee.ro impreuna cu fabrica club la inceputul anului 2008 si a avut ca invitati pe parcursul a 4 editii dj de pe scena romaneasca precum PHONEME [KOALITION] / ALIEN PIMP [SOUNDKRAFT, DUBKRAFT, SHUTDOWN AUDIO] / UNLOCKA [SOUNDS OF EASTAREA] / GOJIRA [FWD AGENCY] / SEB [INFAMOUS] / TOMASAN / VRT [GROOVE++] / TONY031R [DUBSTEP.RO] / ALEZ [DUBSTEP.RO] / CYPHER [FOO EVENTS] / ONAMOR [DUBSTEP.RO] / dualTRX [FOO] / WRK [LBC Kru] sau TMK si artisti internationali precum BOC [UNGARIA] sau WHISTLA [ANGLIA].

Biletele sunt 37 lei pe www.bilete.ro & www.ticketpoint.ro si in magazinele Diverta. La intrare pretul biletului va fi 50 lei.

DJ Marky si-a inceput cariera in Sao Paulo, Brazilia. Bine stabilit ca unul dintre cele mai mari talente printre DJ-ii si produc?tori din Brazilia, DJ Marky este actualmente considerat unul din cele mai incitanti DJ-ii / producatorii de muzica de pe mapamond. Abilitatile sale tehnice fenomenale si flerul brazilian, entuziasmul si caracterul sau au luat lumea cu asalt acum multi ani, iar acum fiind deplin stabilit pe scena mondiala, continua sa aiba acelasi efect pe ringul de dans ca atunci cand a ajuns prima data in Anglia.

Web: http://djmarky.uol.com.br/ | Myspace: http://www.myspace.com/djmarkyinnerground

Stamina MC a calatorit in ultimii ani alaturi de DJ Marky, dar a performat cu o varietate de alti DJ internationali. Dupa succesul pieselor “LK” cu DJ Marky & XRS si “Barcelona” cu D. Kay & Epsilon, ce au aratat trasaturile vocii sale, Stamina a ajuns sa cante pe tot globul devenind celebru. Stilul sau face ca fiecare noapte dnb sa fie de neuitat si de aceea este in prezent primul pe lista de MC la Shy FX. Din vara anului 2008 el prezinta si o emisiune la radio rinse.fm!

Myspace: http://www.myspace.com/musicfromstamina

DJ AMON

Amon este un nume nou pe scena de muzica electronica din Romania, atat ca DJ cat si ca promoter prin intermediul agentiei sale intitulate LOUD DEPARTMENT.

Este insa un vechi colectionar de muzici electronice. Inca de la inceputul anilor ’90 incepe cu nume precum Tangerine Dream, Kraftwerk sau Klaus Schultze, pentru ca mai tarziu sa intre in contact cu genurile techno, drum and bass si dub. Prin ’97 incepe colaborarea sa cu Nic Cocarlea, pe vremea aceea realizator a doua emisiuni foarte avangardise la Radio 21. Este perioada in care incepe sa isi doreasca o cariera de DJ, cariera in care va debuta insa ca DJ de muzici alternative in clubul B52, unde mai mixeaza si acum uneori, seturile sale de acolo putand fi inscrise in acea serie de compilatii intitulate “Back to mine”.

In 2008 debuteaza si ca DJ de drum’n’bass, dubstep si breaks. Incepe sa organizeze
doua serii de evenimente la Club Fabrica, si anume, LOUD RENEGADES si THE INFERNAL SOUNDMACHINE, ocazie cu care urca pe scena alturi de Baron, Ed Solo, Blanoz, Pnal, Snow, Gojira, VRT, Dropdread, etc. De asemenea, este invitat in prima seara de Drum’n’Bass Black&White.
Liquid, ragga, jungle si jump-up – acestea sunt coordonatele din seturile de drum’n’bass, coordonate pe care si le mentine prin intermediul unor artisti precum Drumsound & Bassline Smith, Chase and Status, Matrix & Futurebound, Hazard, J Majik, Big Bud, Visionary, Break, Laos, Calibre, Vital Elements, etc.

DJ VRT
http://www.myspace.com/v_r_t

Contactul cu muzica electronica s-a produs prin 1993-1994 cand lasa orice activitate si intra in casa in fiecare sambata la ora 13:00 pentru a urmari MTV Dance Floor Chart ce se difuza pe TVR 2. “Probabil videoclipurile 3D ale pieselor RAVE din acea vreme imi captau atentia asa de tare”
La inceputul anului 2003 alaturi de Dan Oanta a devenit co fondator al Synthplants Events, brand din care a facut parte alaturi de Bogdan Danciu (DJ Thornado) si Mihai Fatu pana in primavara anului 2006.
Primul eveniment mai important din Bucuresti unde a pus muzica avand loc la WEB Club alaturi de DJ Vasile. In paralel cu organizarea a inceput sa mixeze tot mai des la diferite evenimente din tara.
In 4 ani de zile de mixat a trecut de la Atmosferic DNB la Tech si Neurofunk oprindu-se la Liquid si Soulful DNB gen ce crede ca il reprezinta cel mai mult.
Stilul sau plin de energie i-au asigurat prezenta la cele mai importante evenimente din Romania.
A mixat alaturi de nume importante de peste granita si din Romania la cateva dintre cele mai reprezentative evenimente desfasurate la noi: Ltj Bukem and Mc Conrad, General Midi, Stanton Warriors, Baron, Concord Dawn, Unknown Error, D Kay, Dj Fresh, Muffler, Tayo, Groove Rider, Jade, Paul B, Tanith, SUV, MC Coppa, MC Five 0, Adreas Kremer, Matt Rickard, Meat, Hypertech, Darko Stepic, Line Of Sight etc .
Momentan este alaturi de Vania, Gojira, Dj Thornado, etc la labelul autohton Groove++ . In afara de drum and bass mixeaza de cate ori are ocazia si breakbeat, funk, bossa sau house alaturi de partenerul sau Tomasan.
Cativa dintre artistii care se aud mereu in mixurile semnate VRT sunt Klute, Alix Perez, Redeyes, Calibre, Makoto , LTJ Bukem , Nookie, London Electricity, Logistics, High Contrast , General Midi, Aquasky, Stanton Warriors, All Good Funk Alliance, A Skillz etc.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *