Zion Train

600x600COME OUT AND DUB – prima editie – BUCURESTI

In premiera Yazee.ro & Tralala Events colaboreaza pentru organizarea evenimentului Come Out And Dub, eveniment ce va avea loc pe 18 aprilie 2009 @ Hala de Muzica ( Sos. Mihai Bravu nr. 475)

Come Out And Dub va avea drept cap de afis legendara trupa de reggae britanica, ZION TRAIN. Pionieri ai muzicii reggae sint indiscutabil liderii acestui gen de mai bine de 15 ani. Trupa a fost masiv implicata in cultura underground din anii ’90 fiind in acelasi timp furnizori ai celei mai bune Roots Reggae Music din aceasta perioada. Trupa se afla intr-un lung turneu de promovare al ultimului album – Live as One, produs de Universal Egg la finalul anului 2007. Albumul a fost primit cu mare entuziasm de public, cistigind la sectiunea ” Best Dub Album” a Premiilor Reggae Grammy 2008

ZION TRAIN reprezinta unul dintre cele mai bune live act-uri din lume promovind o linie dinamica prin mix-urile lor cit si prin acustica instrumentelor si a performantelor vocale.
www.wobblyweb.com
www.myspace.com/ziontrainindub

Alaturi de Zion Train, evenimentul va avea urmatorul suport local:
TRG – TEMPA / GET MESSY www.myspace.com/trgproductions
SELECTA B – RANKING SOUNDSYSTEM www.myspace.com/rankingsound
UNDOO & SKID www.myspace.com/djundoo www.myspace.com/digeibatz
Partea de visuals va fi asigurata de: CSONGL www.myspace.com/vjcsongl

Biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 20 ron de pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro si din reteaua magazinelor Diverta sau la intrare la pretul de 30 ron.

Un eveniment recomandat de Radio Guerrilla.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *